Алекс Мърдо се появи в съдебната зала на окръг Ричленд, Южна

...
Алекс Мърдо се появи в съдебната зала на окръг Ричленд, Южна
Коментари Харесай

Алекс Мърдо се завръща в съда, за да се бори за нов процес за убийство

Алекс Мърдо се появи в съдебната зала на окръг Ричленд, Южна Каролина, вторник сутринта, с цел да разиска настояването си за нов развой за ликвидиране.

Очаква се юристите на Мърдо, който беше наказан предходната година за смъртоносното прострелване на брачната половинка и сина си през юни 2021 година в фамилното им ловно имение, да настояват, че секретарят от окръг Колетън Бек Хил е взел участие в манипулиране на правосъдните заседатели, преди да признаят Мърдо за отговорен за двойно ликвидиране.

Мърдо се появи в оранжев гащеризон до юристите си Джим Грифин и Дик Харпоутлиан за процедурата по предварителното чуване.

Съдебният арбитър от Южна Каролина Жан Тоал сподели, че отбраната на Мърдо би трябвало да потвърди изказвания за предубеждения, с цел да получи нов развой. Харпоутлиан сподели, че желае всичките 12 правосъдни заседатели, които са председателствали процеса против Мърдоу, да свидетелстват за това, което Хил може да им е споделил, а прокурорът от Южна Каролина Крейтън Уотърс твърди, че те би трябвало да бъдат разпитан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР